Філатова процитували на засіданні Ради безпеки ООН. Мер Дніпра відреагував

филат

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на те, що голова МЗС рф Сергій Лавров процитував його на засіданні Ради безпеки ООН. Міський голова нагадав, що є єдиним в Україні чиновником, проти якого через любов до України порушено кримінальні справи в росії та Білорусі. Також він висловив нерозуміння тому факту, що українська влада "вигадує" кримінальні справи його підлеглим та друзям, повідомляє Gorsovet.

Нерозуміння.

Сьогодні міністр закордонних справ РФ пан Лавров зробив мене всесвітньо відомим, процитувавши вашого покірного слугу на Раді безпеки ООН.

Знаєте, скажу вам чесно, але я цілком розумію, чому з 2014 року не даю спокою цим покидькам.
Чому всі ці роки для них, я як кістка у горлі.Мера Ф
До речі, нагадаю, що я, напевно, єдиний в Україні чиновник, проти якого порушено кримінальні справи і хто оголошений у розшук, одночасно і в Росії, і в Білорусі.
Тому що раби та вбивці не можуть усвідомити, як російська людина може так любити Україну і так за неї боротися.

Однак я не розумію, чому влада моєї власної країни під час війни (!) вигадує моїм підлеглим і моїм друзям все нові й нові кримінальні справи.
Як росіяни. І білоруси.
Чому моїх товаришів позбавляють громадянства?
Чому безбарвні функціонери та просто моральні потвори нескінченно полощуть моє чесне ім'я у дешевих розмовах у владних кабінетах.
Чому я втомився кричати всім без винятку київським начальникам, щоб вони прибрали з Дніпра бандитів та Коломойського, а вони вдають, що вони оглухли.

Щиро. Не розумію.
Напевно тому, що я зроблений з іншого тесту.
Звик Батьківщині служити, а не начальству, - написав Філатов у соцмережі.

Нагадаємо, мер Філатов пояснив, чому у Дніпрі з'явилася вулиця Бандери.