Фініш реєстрації: Майже 1,5 тисяч команд приєднались до проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» в області

65bbb9e4c7c27772501537

Завершилася реєстрація на участь у проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Виявили бажання змагатися майже півтори тисячі команд. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Реєстрація завершена, команди сформовані. Загалом в області долучилися майже 1500 збірних. З баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черліденгу.

Протягом січня учасники реєструвалися. А ще визначали, хто захищатиме честь свого навчального закладу.

Шкільні змагання провели і в одній з гімназій Дніпра. Там визначили, хто далі захищатиме честь навчального закладу. Вправлялися юні волейболісти, баскетболісти. Переможці, як і годиться, отримали кубки.

«Я хотіла, щоб мої вихованці грали, показали свої сили, усі отримані навички. Ми розгледіли спортивний хист в дітях, повірили в них. Сформували збірні класів. Вони змагалися між собою. Найсильніших тепер делегуємо у наступний тур», – зазначила тренерка з волейболу Тетяна.

Семикласниця Єва з п’яти років займається художньою гімнастикою. Пішла у секцію заради фізичного розвитку. Несподівано для себе почала показувати неабиякі результати. Мета – виконати норматив кандидата у майстри спорту. В школі сподобався ще й волейбол. Записалася до команди.

Свою майстерність продемонстрували дівчата-черлідерки. Від них був показовий виступ.

«Ми вивчили цікаву запальну постановку. У черліденгу важлива посмішка, грація, синхронність. Тоді виходить гарно. Нам ще й з тренером пощастило», – сказала п’ятикласниця Олександра. 

Наступна «спортивна зупинка» – турніри на рівні громад. Вони стартують з наступного тижня.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» ініційовані Офісом Президента спільно з міністерствами освіти та спорту.

Успіхів усім юним чемпіонам!

За матеріалами ДніпроTV.