Гарний знак. Астролог розповіла, як Білий Місяць та Нептун допомогають Україні

MyCollages - 2022-09-13T175047.904

У суботу, 10 вересня, відбулась значна астрологічна подія - Меркурій розпочав свій ретроградний рух, який триватиме до 2 жовтня. У цей час  радять закінчувати розпочате та підбивати підсумки. З цього боку астрологи розглядають й контрнаступ Збройних сил України, повідомляє Gorsovet.

Ми закінчимо розпочате і над кожним окупованим зараз населеним пунктом замайорить блакитно-жовтий, - впевнена астролог Анна Осипенко.

Також астрологи вбачають позитивній вплив на події в Україні від Білого Місяця, який 12 вересня 2022 року від 09:29 за київським часом почав свій транзит за знаком Риби. В астрології Білий Місяць належить до "фіктивних" планет, є похідною Місяця і описує місячний перигей, коли Місяць перебуває близько до Землі і, отже, світить у небі найбільш яскраво.

14 вересня Білий місяць перейде у знак Риб та йтиме з цим знаком 7 місяців - до 13 квітня 2023 року. Це знак емпатії, психології, милосердя, благодійності. А ще - головна планета знаку Риб - Нептун та його знак чудово перегукується з тризубом України. Вважаю це гарним знаком для України , що сприятиме нашій перемозі, - прогнозує астролог Анна Осипенко.

Риби - знак, що завершує зодіак, один із наймиролюбніших, добрих і мудрих. Переміщаючись цим знаком, Білий Місяць посилює в людях найкращі якості, сприяє пробудженню творчих здібностей, світлих почуттів та емоцій, співчуття до людей і тварин.

Нагадаємо, у Дніпрі привітали жінок, які народили на День міста.