Генератори, автобуси, швидкі: як зарубіжні партнери допомагають Дніпру

avtobusy-keln_-1536x1023

З початку повномасштабноЇ ворожої агресії надзвичайне значення для країни та Дніпра має підтримка наших зарубіжних партнерів. Країни та міста, які показали себе справжніми друзями, у найскладніший час допомагають триматися, працювати та боротися. Завдяки численним особистим зусиллям мера Бориса Філатова та міської влади Дніпру вдалося максимально ефективно налагодити співпрацю з зарубіжними партнерами. Тож ця підтримка в наш надскладний час надходить оперативно, вона максимально доцільна та корисна для громади та людей. Хто і як допоміг та допомагає Дніпру.

Генератори для котелень – від народу Японії


Нещодавно наше місто отримало значну партію технічної допомоги від Японії. Ця країна – одна з провідних економічних лідерів сучасного світу – активно та дієво підтримує український народ у боротьбі проти агресії рф. А завдяки діловим зв’язкам та дружнім стосункам з найбільшими мегаполісами, напрацьованими міською владою Дніпра, значну допомогу від японського народу отримує саме наша громада.

Партія потужних генераторів нещодавно надійшла з Японії до Дніпра. Прилади встановлять  та будуть використовувати  у котельнях комунального підприємства «Теплоенерго», щоб в екстрених ситуаціях забезпечити стабільну роботу та постачання тепла дніпрянам.

Untitled

— Такої кількості генераторів вистачить, щоб обладнати близько 70 обʼєктів теплопостачання, – сказав Андрій Клименко, керівник комунального підприємства “Теплоенерго”. –  Котельні зможуть працювати автономно за відсутності електроживлення. А відтак містяни будуть з теплом. У межах співпраці з Японією до кінця цього року очікується ще низка спецтехніки та генераторів.

Наприкінці 2023 року Дніпро отримав від Японії велику партію допомоги – 142 генератори.

Устаткування закупила та передала Японська система міжнародного співробітництва (JICS) у межах угоди між урядом України та Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA).

Продовження читайте за посиланням.