Герої, як на фронті. Корбан про роботу дніпровських комунальників під час блекауту

корбан

Дніпро виявився готовим до блекауту, у який він занурився після чергової ворожої ракетної атаки. Про це повідомив голова Штабу оборони Дніпра Геннадій Корбан, передає Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Дніпро виявився готовим до цієї ситуації, не розморозилася жодна система. Так, котельні відключилися, бо відключилася електроенергія, але зараз багато котелень перейшли на роботу на генераторах, які ми купили заздалегідь. На найближчій сесії міськради буде розглянуто ще виділення великої суми на генератори для підтримки котелень та водоканалу.

Той самий водоканал поки що справляється тими генераторами, які поставлені зараз і зараз будуть додатково поставлені на водоканал більш потужні генератори на різні узли, на Ломівську насосну станцію та інші насосні станції, які мають качати воду, відкачувати каналізацію та підтримувати водопостачання населення. Тому заходи посилюються, вживаються нові заходи, ніхто не зупиняється. Повірте, що комунальні підприємства міста сьогодні здійснюють героїзм не менше ніж на фронті, - розповів Геннадій Корбан в ефірі телемарафону.

Також він нагадав, що кожний мешканець Дніпра може зробити свій внесок в енергозбереження:  зменшити електроспоживання, вимкнути непотрібні прилади, намагатися економити світло - все це впливає на баланс енергосистеми, додав Корбан.

Нагадаємо, попри блекаут дніпровські лікарі допомогли з’явитись на світ 29 немовлятам.