Героїчно загинув на полі бою за Україну Дмитро Юхимець з Дніпропетровщини (Фото)

умер прощание свеча 3500

Трагічна новина надійшла з фронту. Вільногірська громада знову у скорботі. Підступний ворог забирає життя кращих синів Українського народу, цвіт нації. 20 червня 2022 року у боях за Донецьку область загинув наш земляк Дмитро Олегович Юхимець, повідомляє  Горсовет. 

Народився Дмитро Юхимець 10 жовтня 1998 року у м. Вільногірськ, навчався у загальноосвітній школі №4.

боец

Після школи здобув професію електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування у Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти. Виробничу практику проходив у ТОВ «Склянний Альянс». Характеризувався педагогами і наставниками як працелюбний, позитивний, активний юнак. Займався спортом, захоплювався комп’ютерами, був завзятим автолюбителем.

Як добропорядний і гідний громадянин своєї держави, у 2019 році Дмитро пройшов строкову службу у лавах ЗСУ (військово-морський флот).
Під час розгортання активної фази війни 3 червня 2022 року відділом Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області його призвано на військову службу. На фронті був навідником однієї із штурмових частин.

Вірний військовій присязі, 20 червня Дмитро героїчно загинув на полі бою, захищаючи наші життя, цілісність і незалежність України.

У Героя залишились мати, батько і два брати. Щирі співчуття їм, всім близьким і друзям загиблого воїна.

Прощання з Дмитром Олеговичем Юхимцем відбулось сьогодні, 29 червня, біля Палацу культури та спорту «Металург». Поховали Захисника на Алеї Слави міського кладовища.

Низький уклін Дмитрові за мужність і звитягу. Вічна слава Герою!

Смерть ворогам!

Нагадаємо, раніше ми писали Ракети знову вдарили по Дніпру: на місці працюють рятувальники   Зачем россия это сделала? Филатов побывал на месте ракетного удара в Днепре (Фото, Видео)