Голова Никопольської РДА пояснив, чому тепер вдається прогнозувати обстріли з окупованого Енергодару

каховское

Після того, як Головне управління розвідки при Міноборони України звернулось до мешканців Енергодару з закликом надати інформацію про місця діслокації та пересування окупантів, у загарбників Запорізької АЕС, схоже, почались "неприємності". Про це повідомив голова Нікопольської райдержадміністрації Євген Євтушенко, повідомляє Gorsovet.

За його словами, на заклик українських розвідників відгукнулись не лише мешканці Енергодару, а й Никопольського району, по якому ворог щодня завдає руйнівних ударів. 

Велика кількість людей по обидва боки Каховського водосховища розпочала спостереження за пересуванням РСЗВ ворога. Дякуючи їм маємо змогу більш-менш достовірно прогнозувати можливі обстріли.  Дякую кожному причетному до цієї справи! - написав у телеграм-канали Євтушенко.

За його даними, "неприємності" у ворога були минулої ночі.

На протилежному березі серед ночі розквітла бавовна. Причетні до події аграрії майстри своєї справи, - пише голова району, але без подробиць. 

никоп

никоп2

Нагадаємо, Нікополь та окупований Енергодар розташовані на протилежних берегах Каховського водосховища. Напередодні ми писали про те, що ворог почав розміщувати свою артилерію не лише на майданчику Запорізької АЕС та у передмісті. Вже є випадки, коли обстріли Нікополя та Марганця окупанти вели зі спальних районів Енергодару.