Голова Нікопольської РВА звернувся до мешканців та показав наслідки ворожих ударів

по3

Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко розповів про ворожі обстріли та показав його наслідки. Крім того, він також звернувся до громади і попросив сьогодні особливо бути уважними до сигналів тривоги. Він також закликає без крайньої необхідності не залишати домівок, повідомляє Gorsovet.

Орда продовжує терор мирних жителів прибережних територій Нікопольського району. Цього разу здійснено три обстріли за ніч.

Близько двадцять першої години зі ствольної артилерії обстріляно місто Марганець, зруйновано 2, пошкоджено 14 житлових будинки, постраждало сімейне подружжя.

по1

Близько опівночі місто Нікополь обстріляно зі ствольної артилерії, пошкоджено житловий будинок. Люди не постраждали.

Близько четвертої години ночі зі ствольної артилерії обстріляно селище Червоногригорівка. Зруйновано один будинок та господарчу споруду, пошкоджено два будинки та дві господарчих споруди. Люди не постраждали.

по2

Звернення Євгена Євтушенка до громади

Сьогодні прошу вас бути особливо уважними до сигналів тривоги. Без крайньої необхідності не залишайте домівок. Обмежте перебування на відкритих майданчиках та в місцях масових скупчень людей.  Попередження стосується, в першу чергу, жителів населених пунктів розташованих на березі Каховського водосховища, - зверневся Євген Євтушенко до громади. 

по

по5

по4

Нагадаємо, раніше ми писали 

Як минула ніч на 24 серпня: два ракетних удари під Дніпром та артилерійські обстріли

Через ДТП запізнюються пасажирські поїзди до Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя

Вночі ворожі крилаті ракети вдарили по інфраструктурним об'єктам Запоріжжя