Голова РНБО Данілов натякнув на серйозні плани України щодо Кримського моста

крымский мост

Прозорий натяк - саме так можна назвати публікацію у Тwitter, яку у понеділок, 25 липня, зробив голова Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. У його мікроблозі з'явився колаж із зображенням на фоні вибуху орла, який у пазурах тримає частину Кримського моста. "Слава Україні!" - йдеться у пудпису до публікації, повідомляє Gorsovet.

мост

Зауважимо, що шлях на морське дно "руського воєнного корабля" також починався з картинки.

Трохи більше тижня тому Олексій Данілов повідомив, що окупанти побоюються нового озброєння, яке отримала Україна. Тому вони посилили охорону Кримського моста та майже щодня проводять там військові навчання.

Українські військові вже неодноразово казали, що Кримський мост вважають ціллю номер один. Зокрема генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, анонсував удар по цієй споруді, коли Україна отримає необхідну для цього зброю.

Раніше з приводу Кримського моста висловився український військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов. Він наголосив, що цілком зруйнувати міст навряд чи вдасться, але можна спробувати зробити неможливим його використання

Тим часом на Херсонщині українські військові взяли під вогневий контроль кілька важливих транспортних артерій та в такий спосіб зруйнували логістичні наміри рф, повідомила речник Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк. За її даними, це дуже вплинуло на моральний стан особового складу ворога. 

У зв'язку з цим вони не можуть вільно пересуватися, маневрувати, створювати нові ударні групи, - розповіда спікер. 

Нагадаємо, у центрі Дніпра забивали цвяхи у труну путіна.