Гороскоп на 1 жовтня: дізнайтеся, що зірки підготували особисто для вас

big_611482

Гороскоп на 1 жовтня розповість, кому зі знаків варто звернути увагу на здоров'я, кому зірки обіцяють зустріч, яка може змінити життя, а кому треба провести день на самоті, повідомляє Gorsovet.

Овен

Цього дня Овнам не варто поспішати. Особливо це стосується важливих рішень. Вам варто продумати всі наслідки свого вибору. Неприємна ситуація в колективі може зіпсувати настрій.

Телець

Тільцям у суботу варто залишити не лише роботу за порогом, а й не поспішати із виконанням домашніх обов'язків. Дозвольте собі добре відпочити і відновити енергію.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам варто бути обережними із грошима. Не виключені непередбачені витрати чи втрата великої суми.

Рак

Цей день Ракам найкраще провести у компанії близьких людей. Ви зможете легко порозумітися з родичами та обговорити наболілі питання, не переходячи на підвищені тони.

Лев

Левам у цей день варто контролювати емоції. Нестриманість може призвести до серйозних конфліктів та відновити стосунки з людиною буде складно.

Діва

Представникам земного знака цього дня варто розраховувати на власні сили. Краще покладайтеся на докази свого розуму, ніж на підказки та поради оточуючих.

Терези

Терезам цей день варто провести в компанії близьких людей. Спілкування з рідними та друзями допоможе вам відновити життєві сили та підніме настрій.

Скорпіон

Цього дня Скорпіонам варто притримати язик за зубами. Навіть якщо хочеться розповісти всьому світу про свої почуття та плани, не варто цього робити ні з друзями, ні, тим більше, з малознайомими людьми.

Стрілець

Для стрільців субота буде дещо напруженою. Вам належить займатися не лише своїми справами, а й допомагати близьким людям вирішувати проблему.

Козеріг

У цей день підвищується ймовірність конфліктів. Щоб уникнути сварок, вам необхідно стримати своє бажання розкритикувати оточуючих.

Водолій

Водоліям цього дня варто розібратися у своєму особистому житті. Настав час поговорити щиро зі своєю другою половинкою

Риби

Цього дня Рибам варто проявити максимум активності, аби досягти успіху. Відганяйте геть лінощі та бажання залягти на диван, ваша ініціатива допоможе залучити до життя позитивні зміни.

Раніше ми повідомляли, що завтра до Дніпра прийдуть значні погодні зміни