Хай живе королева! Інформація про її смерть виявилася фейком

photo_2022-09-08_16-34-02

Біля Букінгемського палацу в Лондоні та шотландського замку Балмор, де зараз знаходиться королева Єлизавета, про погіршення здоров'я якої стало відомо сьогодні, почали збиратися люди.

Про це пишуть ЗМІ, передає Gorsovet.

Повідомляється. що всі діти монарха вже прибули до палацу в Шотландії, туди збираються приїхати онуки. У тому числі принц Гаррі з дружиною, з якими у королеви натягнуті стосунки.

Архієпископ Кентерберійський молиться за неї.

Відомо, що через погіршення здоров'я Єлизавета II вперше за часи свого 70-річного правління не змогла призначити нового прем'єр-міністра в Лондоні у Букінгемському палаці, однак Ліз Трасс напередодні зустрілась з королевою і очолила британський уряд.

Інсайдер повідомив, що на тлі інформації про погіршення здоров'я Королеви сайт ВВС змінив колір на чорний. Також скасовано зміну варти.

У ЗМІ встигла з'явитися інформація про смерть монарха. Начебто про це повідомив The Guardian без офіційного підтвердження  Букінгемського палацу.

Незабаром цю інформацію спростували, оскільки Твітер The Guardian, що повідомив про те, що королева Єлизавета II померла, виявився фейковим.

photo_2022-09-08_16-36-44

Нагадаємо, у червні Королева Великої Британії Єлизавета ІІ відсвяткувала 70-річчя з часу сходження на трон.

 Аби допомогти українцям, які біжать від розпочатої росією війни, королева Великобританії Єлизавета II зробила пожертву в Комітет з надзвичайних ситуацій королівства.

Також Великобританія однією з перших подала Україні військову допомогу. Крім того, Велика Британія допомагатиме знаходити російських воєначальників, які виконують накази президента Росії Путіна й цим самим скоюють військові злочини.

Раніше ми повідомляли про те, що помер чоловік британскої королеви Єлизавети II принц Філіп.