Хірург міської лікарні Дніпра з перших днів повномасштабної війни рятує поранених бійців

maxresdefault - 2024-08-01T131453.956

Ігор Гупал - хірург міської лікарні Дніпра №16 щодня рятує військових з важкими множинними пораненнями. Лікар пригадує, як одного разу довелося діставати з ноги пораненого головки для викрутки, які боєць залишив у кишені. Такі складні випадки, коли доводиться виймати уламки одразу з декількох частин тіла, Ігор Гупал бачить щодня. Хірург розповідає, що попри тяжкі поранення, його пацієнти мріють повернутися на фронт та допомагати своїм побратимам.

З перших днів повномасштабної війни хірург міської лікарні Дніпра №16 Ігор Гупал рятує поранених бійців. Щодня лікар проводить складні операції, виймає уламки одразу з декількох частин тіла, рятує від ампутації кінцівки. Зі своїми пацієнтами він продовжує спілкування навіть після виписки, дехто звертається до нього вже як цивільний пацієнт. 
З словами хірурга, більшість його пацієнтів планують повернутися на фронт після одужання.

Один з найкращих хірургів лікарні №16 у Дніпрі Ігор Гупал щодня рятує військових. Лікар працює зі складними мінно-вибуховими пораненнями, коли уражено декілька частин тіла. Роботи багато, часу на втому немає, щодня хірург виконує складні операції та рятує життя наших захисників. Зі своїми пацієнтами лікар Гупал спілкується і після виписки, попри тяжкі поранення більшість знову повертається на фронт.

Джерело: ДніпроТВ