Хто на кого напав. З'явилось відео конфлікту між пасажикрою та водієм маршрутки, який нібито розірав їй блузку

MyCollages - 2022-08-12T104919.319

У Департаменті транспорту и транспортної інфраструктури Дніпроветровської міськради відреагували на повідомлення дніпрянки, яка звинуватила водія 39-ї маршрутки у нападі та навіть зіпсуванні її одягу. Вагомим аргументом стало відео з камери спостереження, на якому видно, що жінка сама накинулася на водія й пасажири намагалися заспокоїти саме її, повідомляє Gorsovet.

Буває так, що наклепи роблять і наші співгромадяни аби виправдати власні проступки або задля помсти через власні образи. Саме так поступила і невідома жінка, розіславши по місцевим ЗМІ інформацію про напад на неї з боку водія автобуса. Нібито через її розмову телефоном водій спочатку нецензурно лаявся на неї, а потім навіть розірвав на ній одежу. Свідків немає, але є фото водія-нападника і все. Всі мають повірити жертві, - написав у соцмережі спеціаліст Департаменту транспорту и транспортної інфраструктури Дніпроветровської міськради Іван Васючков.

За його словами, кожна така скарга розбирається персонально, щоб у випадку провини була відповідальність. Розібрали і цей випадок.

На щастя в цьому автобусі встановлено відеоспостереження. Запис, нажаль, без аудіо, але... Відповідно до запису очевидні факти, які заперечують звинувачення по більшості фактів:
1) Водій не нападав на пасажирку, а виключно захищався від її ударів;
2) Саме пасажирку заспокоювали інші пасажири;
3) З салону автобусу мадам вийшла у повністю цілому одязі. Хто і де її розірвав відомо тільки цій особі.
Так, водії далеко не святі та іноді можуть утнути "дичину". Але, безпідставна агресія з їх боку зараз дійсно дуже рідке явище. Хоча і серед цієї професії трапляються не дуже адекватні люди, але не думаю що частіше ніж серед інших, - написав Васючков.

ас

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі чоловік купив вареники, які довелося варити годину.