Хтось ще має сумніви, що росія – країна-терорист: з`явились фото з місця ракетних ударів по Дніпропетровщині

шл1

Голова облради Микола Лукашук розповів ситуацію в області на цей час. Також він показав фотографії з місць ракетного удару, які нанесли ворожі російські війська по Дніпропетровщині, повідомляє Gorsovet.

Хтось ще має сумніви, що росія – країна-терорист?, - обурений Микола Лукашук.

За його словами, спочатку окупанти поширюють інформацію про якесь озброєння у школах нашої області, а потім гатять по навчальним закладам міста Апостолове. Роблять це навмисно, щоб виправдовувати свої злочини.

Мало того, вчора ще й ворог розігнав фейк про те, що у дніпровській школі №23 облаштовано опорний пункт, а поруч стоїть військова техніка.

Як пояснити варварам з рф, що поруч – музей. І там стоять експонати часів Великої Вітчизняної війни, а не бойові танки. А в самій школі – лише парти, стільці, дошки, але аж ніякі не військові. Чи окупанти не здатні на своїх мапах відрізнити пам‘ятники від опорного пункту? 

На фото – наші ліцеї в Апостоловому. Вірніше, те, що від них лишилося після атаки клятих окупантів. Вціліла одна з табличок. Це росіяни переплутали педагога та науковця з головнокомандувачем ЗСУ? Хотіли таким чином щось нам довести? Ідіоти. Інакше не скажеш.

кк

ип

ип1

ип3

ип4

ип5

шл1

ип7

ип6

Нагадаємо, раніше ми писали 

Тепер його немає: Резніченко про те, що знищили прихильники "руського міра" на Дніпропетровщині.  На цих фото ви можете побачити, яким був ліцей в Апостоловому і що з нього зробили російські війська. 

Нічний обстріл став причиною масштабних пожеж у Зеленодольській громаді.  Після сьогоднішніх нічних обстрілів окупантами, у Зеленодольську сталося кілька великих пожеж.