Ідеально до борщу. Як приготувати закуску з перетертого сала за рецептом шеф-кухаря Клопотенка
Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати пікантну закуску - намазку з сала. За його думкою, ароматне сало на хрусткому хлібі та борщ - це ідеальний обідній тандем, повідомляє Gorsovet.
На приготування закуски з перетертого сала знадобиться не більее півгодини.
Інгредієнти:
- 300 грамів сала
- 5 зубчиків часнику
- чорний перець - за смаком
- 1 пучок сушеної петрушки
- ½ чайної ложки солі
Приготування:
- Сало, попередньо знявши з нього шкіру, наріжте невеликими шматочками й перекрутіть на м'ясорубці.
- Часник прочавіть крізь часникодавку.
- До сала додайте спеції, часник і все ретельно розітріть.
Якщо сало було засолене, то солі слід дати менше солі або взагалі не досолювати. Подавати намазку краще на грінках чи зі свіжим хлібом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як запекти сало з аптечною ромашкою за рецептом шеф-кухаря Клопотенка.