Іранський "Шахід" скинув бомбу на двоповерхівку у Кривому Розі

MyCollages - 2022-09-22T174156.430

Кривий Рог був атакований ворогом за допомогою иранського безпілотника. БпЛА зкинув боєприпас на двоповерховий будинок, повідомляє Gorsovet з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Вранці ще один дрон-камікадзе "Шахід-136" атакував Кривий Ріг. Внаслідок влучання у двоповерхову нежитлову будівлю виникла пожежа, яку оперативно ліквідовано. Постраждалих нема, - йдеться у повідомленні.

Також військові додають, що ворог продовжує повітряну розвідку із використанням БпЛА, а також активізує повітряні атаки із застосуванням іранських дронів-камікадзе типу "Шахід-136".

Саме в такий спосіб черговий раз завдано ударів по портовій інфраструктурі Очакова. Один з двох атакуючих дронів був збитий нашими підрозділами, інший влучив в портовий буксир. Пожежу вогнеборці оперативно приборкали. Людських втрат нема, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Запоріжжі ворожа ракета розбомбила готель. Під завалами люди, є загиблий. Також ми повідомляли, що у Запоріжжі ворожа ракета вбила 65-річного працівника готелю.