Історія пари з Дніпра, фото якої стало вірусним: “Якщо повернути час назад, я б все одно пішов служити”

Цю випадкову світлину зробила журналістка холдингу «Наше МІсто» Дарина Сухоніс. І знімок став вірусним – його постили телеграм-пабліки та просто люди у соцмережах, повідомляє про Новини Дніпра сайт Наше Місто.



Але після того, як знімок на свої сторінці опублікував міський голова Борис Філатов, закохана пара та шпіц бувально стали символом. Тисячі репостів та коментарів. І через два дні дівчина з фотографії знайшла журналістку і написала їй. Сьогодні всі учасники цієї історії зустрілись наживо. Настя, Дем’ян та Каспік, які стали символом любові та незламності для багатьох, хто бачив це фото.

“Було дуже незвично побачити себе в усіх телеграм-каналах, потім родичі нам надіслали публікацію міського голови, де була авторка фото і я їй написала”, – розповідає Настя.
 
 
“Я не переповідатиму тут історію цих людей. Вам достатньо знати, що це просто гідний приклад людських стосунків. Вона – розумниця та красуня. Він – Герой, котрому є на кого покластися у житті. І собака у них дуже товариський. Вкрав моє серце із перших секунд нашого знайомства”, – так прокоментував зустріч міський голова Борис Філатов.
 
 

 


 
“Для мене це був просто емоційний момент, коли я їх побачила Захотілось зробити фото, бо це просто любов! І для нас честь записати інтерв’ю першими!” – наголосила Дарина.


 
А потім було поранненя. І ампутація. Дем’ян наголошує, що саме підтримка дружини і близьких допомогли йому. А вона в реанімації встигла забігти і сказати “Ми все подолаємо, я поруч!”.

 
 
 
 
“Якщо б повернути час назад, я б всеодно пішов служити”…. каже Дем’ян.