Його всі дуже поважали й цінили: війна обірвала життя Володимира Балицького з Дніпропетровщини

герой

Знове вилика біда постукала в двері однієї з родин на Дніпропетровщині. Захищаючи Україну від ворога, загинув Володимир Балицький, повідомляє Gorsovet.

Зі світлини на нас дивиться наш земляк Володимир Анатолійович Балицький, усміхнений і сповнений життєвої енергії. Написали про Володимира земляки з Іларіоново. 

Своє 44-річчя люблячий син і брат, турботливий чоловік і батько, активіст селищної спільноти зустрів 21 червня 2022 року в лавах ЗСУ, боронячи рідну землю від російської навали. Та безжальна війна обірвала життя Володимира. 12 липня він загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. 

Низько вклоняємося у скорботі непоправної втрати мужності земляка, з глибоким жалем висловлюємо слова співчуття його рідним і близьким. 

Редакція сайта Gorsovet висловлює співчуття рідним та близьким Володимира Балицького.  
ГЕРОЇ не вмирають!

Нагадаємо, раніше ми писали 

З`явились перші фотографії з місця трагедії: ворожі ракети вдарили по Дніпропетровщині. Резніченко розмістив фотографії з місця трагедії, по яких влучили окупанти. 

У Дніпрі надають матеріальну допомогу мешканцям, які опинилися у складних життєвих обставинах.  Щодо надання матеріальної допомоги можна звертатися за консультацією