Йому б ще жити і жити: у бою на межі з Дніпропетровщиною загинув солдат з Жовтих Вод

умер прощание свеча 4200

Знову надходять сумні новини з поля бою. Трагедія сталася у родині з міста Жовті Води. 30 липня поблизу села Мар’янське Криворізького району, через отримані травми внаслідок артилерійського обстрілу російських військ, загинув жовтоводець Ілля Усенко. 20 серпня йому мало б виповнитися 24 роки, про це повідомляє  Gorsovet.

ас

Ілля народився та виріс у Жовтих Водах. Навчався у КЗЗСО «Дивосвіт», у 2018 році закінчив комунальний заклад вищої освіти «Кам’ янський медичний коледж» Дніпропетровської обласної ради за спеціальністю «Сестринська справа». Того ж року був призваний на строкову військову службу. Після повернення до цивільного життя працював на «Новій пошті» у Кам’янському.

27 лютого відповідно до указу Президента України «Про мобілізацію» відправився захищати незалежність нашої країни. Служив санітарним інструктором 3-го взводу 2-ої роти 1-го батальйону охорони.

Загинув 30 липня поблизу села Мар’янське Криворізького району під час виконання бойового завдання. Травми, які він отримав внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, виявилися несумісними із життям.

У Іллі залишилися батьки Ірина Олександрівна та Андрій Михайлович, а також кохана дівчина Олена.
Попрощались із захисником 3 серпня у рідному місті Жовті Води на Дніпропетровщині. 

Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна слава полеглому Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали

Ворожі ракети вдарили по Запоріжжю: на Запорізькій АЕС відключили енергоблок

Здригнулось все місто: в окупованому Бердянську на Азовському морі пролунали потужні вибухи