Йому було лише 34: Дмитро Єгоров з Дніпропетровщини віддав життя за Україну

умер ушел из жизни прощание 1400

Сьогодні ще один чорний день для Солонянщині Дніпропетровської області, повідомляє Горсовет.

З глибоким болем і сумом в серці повідомляємо, що Солонянська громада втратила ще одного Героя і вірного сина України - Дмитра Юрійовича Єгорова, який мешкав у с. Микільське-на-Дніпрі. Він самовіддано став на захист нашої землі від російських окупаційних військ.

поги

Солонянська селищна рада висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голову в глибокій скорботі. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати за найдорожчою для Вас людиною.

Світлий спомин про земляка залишиться в наших серцях. Світла і вічна пам’ять Герою!

Хлопцю було лише 34 роки… Глибокі співчуття дружині, маленьким синам, батькам, брату, усім близьким та рідним нашого Героя. Дмитро загинув будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 8 червня, 0 12:00 за адресою с. Микільське-на-Дніпрі, вулиця Молодіжна,4. Приходьте віддати шану та провести в останню путь Героя України.

Редакція сайту Горсовет висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Герої не вмирають! Вони стають Янголами і допомагають з Вічності!

Спочивай з миром, Герою України!  

Не забудемо! Не пробачимо!

Нагадаємо, раніше ми писали На Дніпропетровщині стало відомо про долю пам`ятника-літака Велика втрата: Героїчно загинув у бою Олександр Полуєв із Дніпропетровщини