Нікого не здав і загинув Героєм: у Пологах окупанти вбили партизана Романа Семененка

росм

У Пологах Запорізької області рашисти закатували та вбили патріота України. Це місто із 2 березня знаходиться в окупації. Про партизана Романа Семененка, який не скорився, на руках виносив дітей з окупованої зони, щоб їх врятували, не здав земляків та брата, розповість Горсовет з посиланням на пост Івана Мінченка у Facebook.

4 травня російські нелюди пострілом у спину обірвали життя Романа Семененка, 1975 року народження. До цього орки два дні катували чоловіка, вимагаючи в нього розкрити інформацію про схрон зброї та місцезнаходження побратимів - українських патріотів, які ведуть боротьбу з рашистами у Запорізькій області.

Роман народився та вчився у Пологах. Коли була можливість виїхати з окупованої путіноїдами території міста, не погодився - вирішив доглядати за мамою та допомагати Руху спротиву на місці. Він був ефективним партизаном, надана інформація допомагала українським військовим нищити російських зайд.

Днями о 6:30 ранку Романа викрали - за одним українським патріотом прихали на бронетехніці близько 20 окупантів. Два дні рашисти катували чоловіка, вимагали розкрити місця зберігання зброї та інформацію про його старшого брата - очільника Пологівського Нацкорпусу.

Брата не здав. А окупантів привів до місця, де сам ховав зброю, швидко дістав пістолем Макарова та почав стріляти рашистів. Загинув від кулі, випущеної в спину.

На прощання російські нелюди пустили тільки маму. У Романа залишилися дружина та донька.

Роман Семененко загинув Героєм. Вічна пам’ять. Слава Герою.

Вічна память ГЕРОЮ... Низько вклоняємось Романові...Ніколи не забудемо, ніколи не простимо...

Нагадаємо, раніше ми писали Під Запоріжжям окупанти зазнали величезних втрат   По данным разведки, 8-го и 9-го мая готовятся провокации орков, - важное обращение Вилкула