Керує десятьма ОСББ: як професійний електронник змінив життя сотень дніпрян на краще

dsc_0363-2-989x662

Багато років приватний підприємець Віктор Білявцев ремонтував телевізори, ігрові автомати та іншу техніку. Робота подобалося. Та й доходи були непогані. Але поколесивши по Європі, Віктор Миколайович дійшов висновку, що за кордоном люди живуть набагато краще. Ну а чим ми гірші за європейців! Подумав, та почав діяти. Історію ініціативного дніпрянин, який наразі керує десятьма ОСББ, - повідомляє про Новини Дніпра сайт «Наше місто».

– Ми з родиною любимо подорожувати, – розповідає приватний підприємець. – Об’їздили багато країн: Румунію, Болгарію, Угорщину, Польщу, Словаччину, Хорватію, Італію тощо. Бачили, як там почуваються люди! На жаль, ми живемо гірше. Там, де є ефективне управління, життя набагато комфортніше. 1989 року побував у Сербії та Хорватії, а потім, 2012-го знову відвідав ці країни. І якщо в Сербії за минулий час мало що змінилося, то Хорватія стала країною, що процвітає.  Хорватам можна тільки позаздрити. Ситуацію в Україні, та у Дніпрі теж можливо змінити на краще!

photo_2024-01-19_16-28-59-1-990x662

І Віктор Миколайович вирішив  мрію перетворити у реальність. Він очолив одне з міських ОСББ. А з часом талановитий керівник став головувати відразу у декількох об’єднаннях.

 

– Перше об’єднання, яке я очолив – будинок на Данили Галицького, 41, – розповідає голова правління ОСББ. – Це було у грудні 2016-го. Будинок 1968 року був у жалюгідному стані. Почали працювати. Власними силами поміняли труби, двері, відремонтували каналізацію, оновили фасад,   встановили на всіх під’їздах домофони. За програмою співфінансування поміняли вікна.

 

 Коли жителі будинків, що знаходяться поруч, побачили позитивні зміни, вони також запросили Віктора Білявцева очолити їх об’єднання.

 

Зараз ініціативний дніпрянин головує  вже у десяти ОСББ. Своєю роботою та співпрацею з міською владою він задоволений.

 

– Люди хочуть змін, хочуть жити у комфорті, тож активно беруть участь в оновленні своїх будинків, – розповідає пан Віктор. – Мені самому подобається бачити, як змінюється життя на нашому житловому масиві. Останній будинок, який очолюю з грудня 2023-го, перейшов до нас від приватної компанії. У ньому, звісно, повний жах і там дуже багато роботи, адже компанія майже нічого не робила. Я готовий його змінити на краще. І дуже класно, що місто нас підтримує, особливо міський голова Борис Філатов. Бо торік нам зробили гарну внутрішньоквартальну дорогу. За кожен бордюр вони радились з нами, де і що краще зробити.

 

Віктор Білявцев зазначив, що його ОСББ вже прийняли участь не менш чим у 10 програмах співфінансування. Братиме участь в них і надалі. Тобто на власному прикладі наш земляк довів, що життя завжди можна змінити краще! Для цього треба не скиглити та скаржитися а вперто працювати. Кожного дня, та кожної години.

 

За матеріалами Наше Місто.