Коли закінчиться війна? Відомий екстрасенс робить припущення

gordeev-amp

Відомий український ясновидець, екстрасенс Макс Гордєєв розповів про ситуацію в Україні та дав прогноз на найближчий час. До чого готуватися і коли чекати на Перемогу. Про це пише Gorsovet з посиланням на Радіо Люкс.

Під час інтерв'ю журналіст питає астролога, якою буде новорічна ніч в Україні, навіщо зустрічався путін із лукашенком і коли в Україні стабілізується ситуація зі світлом. Та головне питання, що пролунало в інтерв'ю : коли закінчиться війна? Чи буде хоча б пауза?

На паузу ніхто не ставитиме. Не буде повторення Молдови чи Грузії. Мета одна – це перемога. Її отримають. Рік буде символом нападу нашої країни на сусідів. Тобто ми вже максимально активно показуватимемо, що ми можемо напасти,- каже Макс Гордєєв.

Також експерт каже, що не варто обнадіювати себе прогнозами про перемогу та повне звільнення територій у найближчому майбутньому. 2023 буде складним і він покаже.

Щоб мене правильно зрозуміли, я наголошу - закінчення війни - це звільнення всіх територій України, - додав Гордєєв.

Як розповів Гордєєв, наразі немає жодного закінчення того, що відбувається. Судячи з карт на даний момент. На жаль…

Багато хто бачив мої ранні прогнози, де я казав, що щось буде в березні і таке інше. Розумієш, щоразу через вибір людини змінюється майбутнє. Нині карти показують 2 роки. Через тиждень чи 10 днів, через 20 днів чи через півроку це може закінчитися. 2 роки – це символічна дата, і протягом цього періоду є ймовірність закінчення війни, – підсумував ясновидець Гордєєв.

Астролог висловив припущення, що Україна може повернутися до кордонів 1991 року протягом 2-х років. Щоправда, картина може змінюватись залежно від того, які рішення ухвалюють високопосадовці. А вони не екстрасенси.

 Раніше ми писали про реакцію мера Дніпра на переговори Зеленського та Байдена