Команда волоського шелтеру вивезла з гарячих точок 725 діток - священник Пінчук з Дніпра (ВІДЕО)

дети

Відомий екс-староста Волоського під Дніпром  і священник Андрій Пінчук повідомив, що разом з командоб однодумців їм вдалося врятувати від обстрілів 725 дітей.

про це повідомляє Горсовет з посиланням на його сторінку у Facebook.

725
Саме стільки людей команда волоського шелтеру вивезла з гарячих точок: діти-сироти, сімейні дитячі будинки, маломобільні, люди на візочках, лежачі хворі, літні люди і просто українці - діти та дорослі.
Дякую відважним водіям, які всі ці дні були з нами:
Шмоняков Артем, Алексєєнко Станіслав, Kyryl Lupachov та Даценко Ігор - з Волоського.
Андрій Голодюк - зі Старих Кодак.
Васюк Олександр, Янчук Сергій, Пиріг Ігор - з Солоного.
Васильченко Сергій - з Харкова.
Лемешев Андрій, Щербін Олександр - Укртрансбезпека.
Заради України! - написав священник.

Годину раніше він повідомив, що їм вдалося вивезти з Харкова дитячий будинок сімейного типу.

Самі вони - з села під Харковом. З початку війни сиділи у погребі і переховувались. Серед дітей - хлопчик на візочку з ДЦП. Більше тижня ми на зв’язку. І це наша третя спроба їх забрати. Сьогодні нарешті хлопці-волонтери вивезли цю родину з села на околицю Харкова, де ми їх і забрали. Відважна жінка прихватили ще із собою 4 дитини з одного притулку. І загалом їх зараз - прийомні тато з мамою і 15 дітей.
А далі… далі ми мали забрати ще 50 чи 60 людей. Але не змогли доїхати до місця зустрічі, бо саме в тому районі почався бій з російськими загарбниками. Нас повернули назад і ми поїхали на Дніпро, у волоський шелтер.
Але не доїхали. Знову повернули на Харків. Бо військові (дай їм, Боже, здоров‘я!) вивезли з під-обстрілів 10 дітей ще з одного притулку. Дітям від 5 місяців до 16 років. Тут ми їх прийняли без супроводжуючих. Ось вони всі - на другому відео.

Раніше ми повідомляли, "Не позвольте втянуть свою страну в эту войну!" - Резников обратился к беларусам.