Комфортні умови для лікарів та пацієнтів: у Дніпрі продовжують ремонтувати медичні заклади

photo_2023-10-11_12-29-23

Місто Дніпро продовжує модернізацію своїх лікувальних закладів, з метою створення зручного медичного середовища для своїх мешканців. Зараз активно ведуться ремонтні роботи у двох медичних установах, які розташовані на лівому березі річки Дніпро. Всі витрати на ці роботи покриваються з міського бюджету.

В одному з амбулаторних закладів виконують ремонтні роботи на другому та третьому поверхах будівлі.

«Роботи розпочалися у липні. Окрім поверхів, ремонтуються й сходові клітини, де аварійні виходи. Перед цим закінчили ремонт покрівлі. Оновлення проводяться цілком із заміною комунікацій (електро-, тепло-, водопостачання), вікон, дверей, стін, підлоги як у коридорах, так і кабінетах лікарів, зокрема й вузьких спеціалістів, у лабораторії. Загальна площа робіт — близько 1,5 тис. квадратних метрів. Їх планують закінчити до кінця року. Ремонт на першому поверсі був зроблений у попередні роки», — розповіла заступниця генерального директора міського центру первинної допомоги Наталія.

У іншій амбулаторії також ведуться активні ремонтні роботи: удосконалюють третій та четвертий поверхи. Перші два поверхи були відремонтовані раніше, і зараз зосереджені зусилля на оновленні залишкових рівнів будівлі.

«Ремонти кабінетів на 3 та 4 поверхах, запасних виходів, сходових клітин. У кабінетах замінено радіатори, системи водопостачання та водовідведення, вікна, двері. Оновлена підлога, стіни, стеля. Коридор відремонтували раніше. У попередні роки зробили вхідну групу із пандусом, перший та другий поверхи. У центрі працює 51 сімейний лікар та 20 вузьких спеціалістів. Тож із закінченням робіт тут будуть цілком комфортні умови як для лікарів, так і пацієнтів», — додала керівниця центру Галина.

Протягом цього року було здійснено ремонтні роботи за рахунок коштів міського бюджету в 9 амбулаторіях центрів первинної медичної допомоги та 2 установах вторинного рівня.

photo_2023-10-11_12-29-26

photo_2023-10-11_12-29-20

photo_2023-10-11_12-29-02