Корбан нагадав про значну роль вантажівок в успіху ізюмської операції

корбан

Вантажівки відіграли значну роль у просуванні ЗСУ по окупованій Харківщині та блискавичному звільненні теріторій. Таку думку висловив американський генерал-лейтенант у відставці та військовий експерт Марк Хертлінг. Про це у соцмережі написав голова Штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан, передає Gorsоvet.

Якщо ми хочемо бути успішними, якщо ми хочемо швидко наступати, то нам потрібні вантажівки. Саме вантажний транспорт та логістика забезпечують щонайменше 50% успіху будь-якої контрнаступної операції. Мої слова підтверджує американський генерал-лейтенант у відставці та військовий експерт Марк Хертлінг своїм учорашнім твітом.

Він пише: "Іноді вантажівки важливіші за HIMAR (багато хто зрозуміє чому)." Він також натякає, що саме вантажівки відіграли вирішальну роль в успіху ізюмської операції.

Я писав про це з перших днів війни. Ми закуповували та продовжуємо закуповувати легкі вантажівки. А ось чому цього досі не робить міністерство оборони та різні спецекспортери, невідомо. Може час почати закуповувати, тим більше це не так дорого, але дуже ефективно, - написав у соцмережі Корбан.

корб3корб4корб2корб1

Нагадаємо, за даними ISW, під Харковом ЗСУ прорвали позиції окупантів на глибину до 70 кілометрів. Також ми розповідали, десантники з Дніпропетровщини показали залишки від окупантів на звільненій Харківщині.