Котельні Дніпра навіть у блекаут можуть поставляти тепло. Відео

В котельных и теплораспределительных пунктах Днепра устанавливают частотные преобразователи, которые экономят 30% электроэнергии

Три генератори потужністю 500 кіловат закупила дніпровська міська влада, їх встановили на одній із котелень міста. Вона забезпечує теплом два великих мікрорайони міста. Сьогодні тут запускали та тестувалми генератори. Працівники КП “Теплоенерго” запевнили - потужності генераторів повинно вистачити для того, щоб насосне обладнання працювало справно протягом декількох днів.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Дніпро Оперативний",

Як запевнив старший майстер теплової дільниці КП “Теплоенерго” Евгеній Кунік, цього буде достатньо, щоб при розрахунковій температурі до 23-х градусів забезпечити циркуляцію теплоносія і підтримати тепло в житлових будинках.

Це не останні генератори, які ми встановлюватимемо… Ми встановлюватимемо генератори в тому числі на водоканалах та на насосних станціях", - сказав заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Мер Дніпра Борис Філатов не раз наголошував, що турбота про мешканців для нас пріоритетна і завдяки цим роботам жителі двох великих мікрорайонів зможуть залишитися з теплом навіть під час короткострокового блекауту

Докладніше - у відео:

Раніше ми писали, Затримано мешканця Кривого Рогу, що переправляв за кордон призовників.

У Дніпрі перекрито історичний максимум температури повітря