Куди піти та що подивитисят в Самарському районі Дніпра:

top_4_zon_vidpochynku_v_samarskomu_raioni_horyzont-1536x864

Насолодитися красою природи, усамітнитися на її мальовничому лоні, подихати свіжим повітрям та відчути атмосферу спокою можна в Парко-лісі та сквері «Сосновий» у Самарському районі. Журналісти «Наше місто» продовжують огляд зелених зон Дніпра і сьогодні вирушаємо в мандрівку на житловий масив Північний та у Придніпровськ.

Старий Парко-ліс на житловому масиві Північний більше походить на звичайний ліс. Ідеальне місце для прогулянок в будь-яку пору року та пікніка. Тут немає вимощених плиткою доріжок. В основному це стежки, якими можна гуляти й кататися на велосипеді. Ще в Парко-лісі можна не тільки чудово відпочити, а й зробити гарні фото, які гарантовано отримають безліч лайків та коментів.

Далі вирушаємо на вулицю Липову. Тут знаходиться невеликий за розмірами сквер. Тут одразу дві зони для відпочинку – для дорослих і дітей. Сквер облаштували на місці пустиря три роки тому.

Придніпровськ зустріне вас сквером «Сосновий». Це справжній куточок спокою так краси. Тут все для тих, хто хоче поспілкуватися з природою та поблукати в тиші між деревами. Є розваги й для дітей та тих, хто хоче позайматися спортом. А на незвичайних дерев’яних лавках, зроблених з аварійних дерев, можна відпочити після довгих прогулянок.

У парку Придніпровський – розваг більше. Тут створені всі умови для повноцінного відпочинку – дитячі майданчики, тренажери для занять спортом і гарні клумби з виходом до води.

Аби побачити всі принади природи Самарського району – обов’язково завітайте сюди на вікенд. Тут ви точно  відпочинете від гамору великого міста.

 

За матеріалами Наше Місто.