Куди звертатися дніпрянам задля вирішення проблем з теплом та водопостачанням?

корбан

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 200 звернень. 

Про це пише Gorsovet з посиланням на Громадську раду Дніпра.

Люди зверталися як у Телеграм-канал Геннадія Корбана (193 звернення), так і на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги при Громадській раді (7 звернень).   

Як повідомив Геннадій Корбан  підвищувальні насосні станції, які подають до осель воду, одразу після Нового року почнуть обладнувати генераторами. Генератори будуть придбані за рахунок коштів міського бюджету. Їх встановлення міська влада  планує завершити протягом січня наступного року. 

Щодо котелень і пунктів розподілу тепла до комерційної енергетичної компанії ДТЕК міською владою направлено лист, де вказується, що об’єкти КП «Теплоенерго» відносяться до критичної інфраструктури. Тому потребують  забезпечення безперебійної роботи. 

Комунікація з компанією триває.  

Майже кожного дня дніпряни скаржаться на порушення принципу справедливості у відключенні їхніх осель від світла. Не завжди такі скарги є виправданими, бо комусь і чотиригодинне відключення за добу може видатися несправедливим. Але в Дніпрі дійсно існують будинки, які відключають більше за інші в їхньому районі. Зокрема це невелика група будинків на ж/м Перемога. 

Треба зазначити, шляхом  постійної комунікації та співпраці  міської влади та комерційних енергетичних компаній ДТЕК і ЦЕК вдалося звести несправедливість до мінімуму.  

Сподіваємося, що комунікація  міської влади та комерційних енергетичних компаній вирішить проблему  в наступному році, - сказано в повідомленні.

Звернутися у Телеграм-канал голови Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана можна за посиланням: https://t.me/korbanofficial/ або поштою [email protected].  

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):  

(095) 816 39 11  

(093) 261 32 25  

(063) 402 79 56  

(063) 681 61 82  

(068) 638 28 48