Лікарі Дніпра врятували ногу бійцю, який за останні чотири місяці втретє отримав поранення

photo_2022-12-21 11.13.53

Відкрита рана, потрощена нога від уламкового вогнепального поранення. Боєць Олександр вже втретє за чотири місяці опиняється у лікарнях, повідомляє Gorsovet

Наразі ми надаємо бійцю вторинне лікування. В його випадку лікарі «на передку» спрацювали на відмінно та якісно надали першу допомогу. Тут, у Дніпрі, ми видаляємо нежиттєздатні тканини та уламки у рані або у мʼяких тканинах. В середньому для повного заживлення треба від двох до чотирьох тижнів, але час залежить від характеру травми. Далі може бути порушення ходьби, якщо це нижня кінцівка, але все це можна відновити за допомогою реабілітації. Тож далі ми відправимо Олександра на захід України», – зазначив хірург однієї з міських лікарень Дніпра Дмитро. 

photo_2022-12-21 11.13.45

Олександр був на бойовому завданні на східному напрямку. Під час обстрілу один із снарядів влучив в окоп, де він перебував. Близько 10 уламків потрапило в ногу бійця, але він героїчно продовжив військову операцію.

Далі мене евакуювали, наразі перебуваю у Дніпрі. Тут лікарі доклали всіх зусиль, аби я залишився з ногою – за що їм дуже вдячний. Загалом я з 2015 року на захисті країни, а коли почалось повномасштабне вторгнення, то совість не дозволила сидіти вдома, добровільно одразу пішов у військкомат. Після реабілітації мрію повернутись на фронт, адже я не можу по-іншому», – зазначив військовий Олександр.

photo_2022-12-21 11.13.51

Раніше ми повідомляли, Продукти, гігієна: Дніпро вчергове передав допомогу

Як водоканали Дніпропетровської області готуються до тривалого блекауту