Лікарі розповіли про стан постраждалих через ракетний обстріл Дніпра. Відео

photo_2022-07-16_14-25-12-1013x675

Дніпряни внаслідок вчорашньої ракетної атаки росії отримали осколкові та вибухові поранення. Струси мозку, рани очей у жінок та чоловіків. Три особи загинули на місці удару. Ці люди знаходилися в епіцентрі вибуху — у квартирах і на вулиці.

Про це в телеканалу ДніпроTV розповів лікар-хірург однієї з дніпровських лікарень Руслан, передає Горсовет.

Вчора, після ракетної атаки, за медичною допомогою звернулися 15 громадян, з них 9 громадян отримали амбулаторну допомогу і 6 громадян потребували госпіталізації. На дану хвилину двоє громадян знаходяться в лікарні швидкої допомоги, двоє — в очному центрі, і двоє в 16-й лікарні. Їх стан задовільний, життю нічого не загрожує. Вони зараз у стресовому стані і не хочуть давати інтерв’ю”, – розповів лікар-хірург Руслан.

Подробиці - в сюжеті:

Як раніше повідомлялось, увечері працювала система протиповітряної оборони, українські захисники збили 4 з 6-ти ворожих ракет, які атакували Дніпро та область. За уточненою інформацією, в результаті обстрілу загинули 3 людини, 16 поранено.

На ранок росіяни накрили вогнем Нікопольський район. Пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, школа та будівля ПТУ. Одна жінка поранена. Зараз вона у лікарні.

У Криворізькому районі під обстріли потрапили Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. На щастя, без постраждалих.

Нагадаємо, Комендантська година у Нікопольському районі триватиме з 21:00 до 5 години ранку.

Під Дніпром від уламків ракети постраждав чоловік.