Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині на 123 добу війни

врац

Голова облради Микола Лукашук відзвітував про ситуацію на Дніпропетровщині. Він розповів про ворожі обстріли про нашому регіонові, та про те, як російські війська гатили по Зеленодольській громаді, передає Горсовет.

20:15.
Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 123 доба добігає кінця.

Цілий день ворог гатив по Зеленодольській громаді, що у Криворізькому районі. Зі ствольної артилерії та «Ураганів» окупанти накривали і саме місто, і його прикордонні території.

Протягом дня двоє громадян звернулися до медиків з осколковими ураженнями. Людям надано необхідну допомогу, від шпиталізації вони відмовилися. Надвечір до лікарів звернувся третій постраждалий, життю чоловіка нічого не загрожує.

Ще двом – мамі з донькою – рятувальники допомогли вибратися з квартири, в якій через обстріл було деформовано вхідні двері. 

Внаслідок ворожих атак в Зеленодольську сталася пожежа на території одного з дачних кооперативів. Окрім цього, пошкоджено декілька багатоповерхівок, будівлю ДЮСШ, пошти та будинку культури. В парковій зоні міста виявлено воронки та уламки від «Градів». 

Протягом дня в області було декілька сигналів повітряної тривоги. На щастя, інші райони Дніпропетровщини ворожим атакам не піддалися.

Російська окупаційна армія – просто нелюди. Все, що вони вміють – це травмувати, руйнувати, знищувати. Обстрілювати житлові будинки, цивільні об‘єкти і воювати проти мирного населення. 

Але Україна сильніша. Жодне зло не зможе зламати державу, яка знає, за що і за кого бореться.

Віримо в ЗСУ, віримо в Президента. Переможемо, - написав у повідомленні Микола Лукашук.

реа2

реа1

реа

Нагадаємо, раніше ми писали Ворог ударив по Дніпропетровщині: поранені люди, зруйноване житло   Нет слов: в Днепре в водостоке обнаружили мертвого крокодила (Видео)