Любив свою професію та мав амбітні плани: у Нікополі ворожий обстріл позбавив життя талановитого інженера-програміста

298935257_5252426658166456_9094922302128507498_n.jpg

У Нікополі внаслідок ворожого обстрілу вночі 11 серпня загинув інженер-програміст з НЗФ. Сумну новину повідомили колеги загиблого у пабліку Нікополь феросплавний, передає Gorsovet.

Повідомляється, що на 38-му році життя загинув працівник НЗФ – інженер-програміст ЦОІЗ Дорогавцев Ігор Миколайович.

Хлопець мав амбітні плани на життя. Прийшовши на завод в 2017 році, починав працювати в КГХТ. Розумів, що це далеко не межа його здібностей, тому пішов навчатись, та в 2019 році перевівся в ЦОІЗ, де поступово зайняв посаду інженера-програміста,– пише про загиблого автор допису Тетяна Харлан.

Вона також розповідає, що Ігор любив свою професію, при нагоді завжди намагався навчитись чомусь новому, був надзвичайно цілеспрямований, розумний та компанійський, мав гарне почуття гумору. Його поважали та любили в колективі.

Ігор був напрочуд відповідальний та чуйний до своєї родини, робив все для того, аби його мама, дружина та діти були щасливі. Він був для своєї сім’ї надійною опорою та підтримкою, допоки ворожий снаряд не обірвав його життя…-йдеться у повідомленні.

Прощання з Дорогавцевим Ігорем Миколайовичем відбудеться сьогодні, 12 серпня о 14 годині у капличці біля міського моргу.

Раніше ми повідомляли, У Кривому Розі троє з пістолетами увірвалися до чужої квартири та відібрали у господаря майже $200 тисяч.

Вночі ворог вдарив по Дніпропетровщині "Градами" та артилерією: постраждала дитина.