Магнітні бурі у серпні 2022: назвали найнебезпечніші дні (Календар)

магнитные бури 1280

На календарі вже кінець липня. Добігає кінця другий літній місяць і незабаром почнеться останній місяць літа. У серпні 2022 фахівці знову прогнозують магнітні бурі, вони будуть непростими. Коли чекати найсильніші удари та до чого готуватись метеозалежним людям, повідомляє Gorsovet.

З першого числа вдарять бурі

Серпень обіцяє бути дуже важким для людей, які страждають від наслідків магнітних бур. Протягом цього місяця їх буде 4, найсильніша з яких триватиме цілий тиждень. 

1 серпня чекайте перше магнітне коливання місяця. Це буде незначна за потужністю магнітна буря. Вона триватиме протягом кількох днів – до 3 серпня.

Ще магнітне коливання ви можете відчути 10 та 11 серпня. Проте ця магнітна буря буде середньою й вплине на стан метеочутливих людей. Варто звернути увагу на стан свого здоров'я, відмовитися від шкідливих звичок та перейти на здоровий раціон.

16 серпня розпочнеться сильне магнітне коливання, яке буде відчутне та впливатиме на здоров'я та фізичний стан. Може боліти голова, змінюватиметься тиск, відчуватиметься слабкість, будуть проблеми зі сном. Триватиме ця потужна буря аж до 22 серпня.

29 серпня магнітна буря буде незначною, але може мати вплив на літніх людей та тих, у кого є серцево-судинні захворювання. Триватиме вона впродовж дня.

кп

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі в магазинах з`явились дефіцитні товари, які шукали жінки У Дніпрі в магазинах у супермаркетах з`явився у продажу товар, який шукали жінки. Мова йде про господинь, які роблять запаси та консервують на зиму

Люди та машини лежать на дорозі: у Запоріжжі сталася масштабна ДТП (фото, відео 18+)

У серпні в Дніпрі заплановане відключення газу (Адреси)

Вічна пам`ять Герою: у бою до останнього подиху бився захисник з Дніпропетровщини