Майно або смерть. Як угрупування Олександра Петровського-Наріка віджимало швейну фабрику у Дніпрі

бавовна

Як дніпровська швейна фабрики ім. Володарського стала приводом для нападів? Колишній власник її бізнесмен Дмитро Фоменко розповів як на нього полювала злочинне угрупування відомого авторитета Олександра Петровського-Наріка, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

А у 90-х швейну фабрику "Мрія", тобто Володарку, приватизували. Власником став бізнесмен Дмитро Фоменко, він же президент ЗАТ "Фінансовий союз банк", частиною якого свого часу стало КП "Мрія", завдяки погашенню численних кредитів, які привели фабрику до банкрутства. У пана Фоменка її і "віджимали". При чому ефектно: із застіллями, зламаними кістками та замахами на вбивство - по класиці 90-х, але…у 2016 році. 

Я на собі побачив і відчув опг Наріка та Еміля - це було запрошення Наріка до його дому на Динамо в нього приватний будинок, був обід, обіймання і пропозиції вирішувати уся питання, які мене хвилюють, але ділитися будь яким результатом з цією опг. Я дуже добре знав до того, що з себе представляє, тому не відмовився, але і не дав свого дозволу, але через декілька, мабуть 2 неділь вибух у моєму автомобілі разом зі мною дав зрозуміти мені, що ця пропозиція була не зовсім мирною. Мій автомобіль став повністю зруйнованим, але мені чудом вдалося вижити і після цього я дуже добре зрозумів з ким я маю справу,  розповів бізнесмен Дмитро Фоменко

Детальніше про це - у телевізійному проекті "Бавовна".

Нагадаємо, відомий бізнесмен звинуватив кримінального авторитета Петровського-Наріка у замахах на вбивство.