Маленькі українці підкорили Німеччину: COLOR MUSIC із Дніпра проводжали під овації та сльози

photo_2022-12-12_14-17-35

Дитячий хор COLOR MUSIC дав великий благодійний концерт у Дортмунді. Маленькі українці викликали фурор у німецького глядача. Діти, які вимушено залишили свої будинки, заспівали національні пісні на великому Європейському конкурсі. Керівник хору Олена Петрікова розповіла, які пісні заспівали юні артисти та як вони їх відчувають.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на «Наше Місто».

Зала просила на біс пісню-символ «Червона калина», а діти намагалися зробити все можливе, щоб ця пісня саме у їхньому виконанні максимально вразила людей», - говорить керівник хору.

photo_2022-12-12_14-17-27

За її словами, маленьких українців проводжали стоячи оплесками.

Люди розуміють, чому саме ці пісні і саме нашою мовою так важливо зараз виконувати. Діти співають і несуть нашу культуру по всьому світу, щоб про війну довідалося ще більше людей. Щоб мир допоміг усім, хто втік від війни та смерті, повернутися додому, у мирну Україну.

Діти вийшли співати в худі, які вже не потрібно представляти «I`am Ukrainian». Діти розуміють, що саме вони – майбутнє нашої держави і несуть велику відповідальність, представляючи нашу державу на міжнародній арені», – розповіла Олена.

Українці по всьому світу розповідають про те, що відбувається у них удома. Дехто з дітей тікав від окупації, хтось від «прильотів» у рідному місті, а дехто більше не має вдома в Україні. Тільки коли всі почують голоси цілого хору з України, можливо, зрозуміють ці почуття і зовсім по-іншому зможуть побачити пісню про чарівну червону калину.

photo_2022-12-12_14-17-20

photo_2022-12-12_14-17-12

Раніше ми повідомляли, 12 грудня День сухопутних військ України. Мер Дніпра Філатов привітав героїв.

В боях з окупантом загинув Герой з Криворіжжя