Медіа-центр зі студією звукозапису: як працює Ресурсний центр молодіжних рад Дніпра

photo_2023-09-12_15-39-26-900x675

Сьогодні, 12 вересня, у рамках чергування в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський завітав до Ресурсного центру молодіжних рад, аби подивитись які саме можливості для молоді, відкриваються тут.

Серед них: гуртки з журналістики, з монтажа, з операторства та по роботі фотографом.

“Сьогодні ми відвідуємо Ресурсний центр молодіжних рад, це саме приміщення в якому займається молодь міста у напрямку медіа. В нашому місті є дуже потужний такий Молодіжний медіацентр Дніпра, який безпосередньо здійснює свою діяльність у цих стінах, а саме надає змогу пізнавати молоді такі напрямки як: журналістика, фото- відеомонтаж, СММ, сценарстика та фото-відеойомка. Центр був створений за грантові кошти і наразі молодь, може займатися тут за 6 напрямками”, – розповів Сергій Луденський.
Також в рамках чергування Сергію Луднському розказали про актуальні проєкти та що Молодіжний медіацентр Дніпра нещодавно презентував кліп на відому пісню “Ніченька” Тіни Кароль, яку співачка подарувала молодому виконавцю Віталію Оксу, що є молодим виконавцем, який регулярно підтримує своїми виступами молодіжні ініціативи в Дніпрі.

“Молодіжної медіацентр Дніпра – це, по-перше, унікальна можливість та дуже чудовий простір для молоді безкоштовно та з користю провести час, отримати нові знання, познайомитися з однодумцями, а також розвиватися в сфері медіа.

Всі наші спікери-викладачі – це випускники нашої медіашколи, тобто ми самі вчилися для того, щоб навчати інших. Нещодавно ми відзняли дуже крутий кліп для українського виконавця OKS, який переспівав дуже відому піснюни Кароль “Ноченька” саме українською, тепер це “Ніченька”. Кліп медіацентру буквально за три дні потрапив на 12 сходинку YouTube Music України та на 12 сходинку Shazam Україна та набрав понад 50 000 переглядів знову ж таки за перші три дні після випуску кліпу. Найцікавіше що вся знімальна команда є випускниками нашої медіашколи і ми цим дуже пишаємося. До речі буде ще один набір на шосту хвилю медіашколи, тому будь-які бажаючі можуть долучитися і згодом навіть потрапити до самої команди Молодіжного медіацентру Дніпра”, – поділилася можливостями для молоді Дніпра Ева Різніченко виконавчий керівник Молодіжного медіацентру Дніпра.

За матеріалами Дніпро ТV.