Медсестра з Лисичанська, якій від вибуху міни відірвало ноги, вийшла заміж у Львові (відео)

preview_w698zc0

Жінка підірвалася на міні наприкінці березня, своє весілля вона відсвяткувала у лікарняній палаті, де проходить реабілітацію, передає Горсовет. 

У Львові вийшла заміж 23-річна медсестра з Лисичанська, яка підірвалася на ворожій міні та втратила обидві ноги. Оксана та її новоспечений чоловік виховують двох дітей, проте одружитися вирішили тільки зараз. Весілля вони святкували у лікарняній палаті.

Про це повідомляється на сторінці Першого медичного об'єднання міста Львова у Facebook.

27 березня 23-річна мешканка Лисичанська йшла стежкою, разом із нею йшов її обранець. У цей час пролунав вибух. Жінка йшла попереду, під її ногами розірвалася міна. Лисичанка сильно постраждала. Їй відірвало ноги та чотири пальці на лівій руці. 

Спочатку жінку рятували у Лисичанську, там їй зробили одразу чотири операції. Потім Оксану евакуювали до Дніпра. А тиждень тому жінку відвезли до Львова. Тут вона буде продовжувати реабілітацію та готуватися до протезування.

"Та життя не варто відкладати на потім, вирішили Оксана з Віктором, які за шість років разом так і не знайшли часу на шлюб. І це попри те, що виховують двох діток. Обручки купили у Львові, тут їй знайшли білу сукню. Торт спекли волонтери. Церемонія відбулася в РАЦСі, а святкування - в палаті нашого Центру хірургії", - розповіли медики.

На відео можна побачити, як жінка та її чоловік кружляють у весільному танці. Віктор тримає свою кохану на руках. Тепер подружжя не хоче відкладати життя "на потім", вони щасливі та не втрачають віру на те, що все буде добре.

Нагадаємо, у Запоріжжі на ворожій міні підірвався тракторист