Мер Дніпра Філатов розповів містично-гумористичну історію про Корбана

филатов1

Мер Дніпра Борис Філатов розповів на ніч містично-гумористичну історію та анонсував повернення Геннадія Корбана в Україну. Свій допис у соцмережі  він назвав "Історія про Чебурашку, який не має друзів чи кота Ізю, що має тисячу життів", повідомляє Gorsovet.

За часів Віктора Федоровича, громадянина Корбана звинуватили у підтримці Майдану, спробі держперевороту, захопленні обладміністрації та відправили його до Ізраїлю. Щоправда, нічого не дали. Повернувся.

За часів Петра Олексійовича, громадянину Корбану дали орден "За мужність", потім посадили до в'язниці і відправили його до Ізраїлю.
Повернувся.

За часів Володимира Олександровича, НЕгромадянину Корбану дали медаль "За допомогу ЗСУ", потім позбавили громадянства і знову відправили до Ізраїлю. Повернеться.

Скажіть, вони просто приколюються чи у них у всіх однакова карма? Всім доброї та на добраніч. Все буде добре!:)) - написал в соцмережі  Філатов.

ба

Нагадаємо, Філатов додав новий перелік українців, які звернулись до Зеленського, щоб повернути громадянство Корбану. А сам Корбан заявив сьогодні, що офіційна підстава для позбавлення його громадянства, як і раніше, відсутня.