Мер Дніпра Філатов та президентка TAPS Керролл обговорили посилення роботи єдиного українського офісу організації, що допомагає родинам загиблих воїнів зі всієї країни

1697817139464

Мер Дніпра Борис Філатов провів зустріч із президенткою та засновницею міжнародної організації "TAPS", яка опікується сім'ями загиблих воїнів, Бонні Керролл. Пані Керролл має вражаючий досвід військової та державної служби в США, включаючи співпрацю з президентами Рональдом Рейганом та Джорджем Бушем-старшим, і нагороду Президентською медаллю Свободи від Барака Обами. Її візит до Дніпра був важливим, оскільки організація "TAPS", яка функціонує в місті протягом п'яти років, надала велику допомогу родинам загиблих та продовжує працювати над підтримкою після початку російського вторгнення в Україну.


Борис Філатов висловив своє вдячність Бонні Керролл та наголосив, що вона стала невід'ємною частиною дніпровської родини, активно працюючи над наданням підтримки і допомогою людям, які її потребують.
Наразі "TAPS Ukraine" придбала будівлю, в якій створили Центр стійкості та незламності, що надає цілодобову підтримку родинам загиблих. Цей центр єдиний у своєму роді в Україні і служить як маяк надії та обіцянка підтримки України в її боротьбі.


Також у Дніпрі був запущений проєкт "TAPS dental", який передбачає двосторонню співпрацю з американськими стоматологами-волонтерами, що вирушили до передової разом із дніпровськими фахівцями, щоб надати бійцям необхідну стоматологічну допомогу.