Мер Дніпра Філатов відреагував на падіння російського літака

FB_IMG_1666026718711

Мер Дніпра Борис Філатов розкритикував дії пілота російського військового літака, який впав на житловий будинок у Єйську Краснодарського краю. Міський голова нагадав вчинок українського льотчика, який відвів свій літак від житлових районів. Про це пише Gorsovet з посиланням на акаунт мера Дніпра у Facebook.

Відчуйте різницю. Це український пілот, який відвів свій літак від житлових районів Вінниці, після того як збив дрони та крилаті ракети.

А це руZZький покидьок, що, рятуючи свою шкуру, катапультувався і засадив свого корча в будинок в Єйську. Ось чому ми виграємо цю війну - написав Борис Філатов.

IMG_20221017_201305

Нагадаємо, що у росії військовий літак впав на багатоквартирний будинок. Палають два під'їзди

Про падіння військового літака на багатоповерхівку в Єйську Краснодарського краю РФ пише Gorsovet. Повідомляється, що це був Су-34, який розбився при наборі висоти для виконання навчально-тренувального польоту з військового аеродрому. За попередніми даними, у будинку пошкоджено 15 квартир. Площа пожежі у будинку в Єйську становить 2 тисячі кв. метрів, вогнем охоплено чотири поверхи багатоповерхівки.