Мер Кам`янського звернувся до мешканців міста з важливою інформацією: з`явились подробиці

каменское фишка

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов звернувся до мешканців із важливою інформацією. Мова йде про перейменувння вулиць, назви яких пов’язані з державою агресором, або її союзниками, передає Горсовет.

белоусов

Шановні кам’янчани! 

Упродовж травня - червня в Кам’янському тривали консультації щодо перейменування вулиць, назви яких пов’язані з державою агресором та/або її союзниками.  
12 червня завершилось голосування на платформі електронної демократії «EDEM».  
Результати голосування за нові назви вулиць будуть враховані в подальшому при підготовці відповідного проєкту рішення міської ради. 
Разом з тим, за підсумками голосування окремі вулиці отримали спірний результат, а деякі навіть стали резонансними, про що свідчать звернення містян та громадських організацій.  

Саме тому упродовж наступних 10 днів, до 30  червня включно, триватиме додаткове голосування за нові назви таких вулиць. 
 
Аби взяти участь в голосуванні перейдіть за посиланням: 
 
https://consult.e-dem.ua/polls та оберіть розділ «Кам’янська громада». 
 
Шановні містяни! Щиро дякую кожному, хто вже долучався до голосування та закликаю Вас бути не менш активними зараз, аби остаточно визначитись з новими назвами вулиць з метою подальшого затвердження цього питання на липневому засіданні міської ради.
Нагадую, що процес перейменування вулиць відбуватиметься спонсорським коштом!

Нагадаємо, раніше ми писали Робіть запаси завчасно: у Дніпрі відомі адреса, де 23 червня відключать воду  Його військова «кар’єра» ганебно закінчилась: за що чоловік отримав до 15 років позбавлення волі (Фото)