Мешканці Самарського та Індустріального районів Дніпра долучились до першого суботника в рамках Дня довкілля

o_1hrbfhk1m1l5lvja1l8rmtpbb6i4

Пофарбували, прибрали та висадили дерева і кущі. Мешканці Самарського та Індустріального районів вийшли на перший суботник в цьому році в рамках Дня довкілля. Акцію ініціювала Лівобережна адміністрація. Толока відбулася у дворі будинків за адресою: просп. Слобожанський 127, 127-А,  127-Б.

«Ініціювали проведення такого суботника в рамках Дня довкілля цього року вперше. Голови ОСББ разом із мешканцями підхопили цю ініціативу і залюбки долучилися. Ми, зі свого боку, допомогли інвентарем, зеленими насадженнями. Сьогодні перший такий суботник провели. Упродовж місяця організовуватимемо ще. Важливо, аби мешканці долучалися до наведення порядку на територіях, де мешкають. А ще такі акції чудово гуртують містян. Вони об?єднуються заради добрих справ і показують гарний приклад іншим. Тож попереду ще низка суботників у Самарському та Індустріальному районах міста», – розповів заступник голови Лівобережної адміністрації Олег Лохмаков. 
Наталія Кремена, голова правління ОСББ «Слобожанський 127, 127А, 127Б», зазначила: «Вже не перший рік відгукуємося на такі чудові толоки, ініційовані Лівобережною адміністрацією. Гарна ініціатива – упорядкувати, озеленити територію нашого двору. Адміністрація, як і торік, допомогла з інвентарем. А ще нам надали кущі, дерева для висадження. Дуже за це вдячні! Сьогодні на суботник вийшли мешканці будинків, більшість із яких пенсіонери. Але в інші дні після роботи упорядкувати клумби, наприклад, виходять й усі інші. Намагаємося слідкувати за чистотою й охайністю там, де живемо». 

Цього дня містяни висадили у своєму дворі 10 кущів барбарису, а також горобину та декоративні яблуні. До озеленення долучилися і сусідки Раїса Сергіївна та Ганна Мар?янівна. 

«Чудовий вийшов суботник. Навели порядок у дворі, посадили кущі барбарису. Гарно попрацювали та ще й отримали від цього гарні емоції. Відчуваємо себе такими бадьорими. Такі акції чудово гуртують людей. У нинішні часи це так важливо!», — додали жінки.

За матеріалами ДніпроTV.