Мешканців Дніпропетровщини попередили, що окупанти можуть активізувати обстріли через вибухи у Криму

photo_2022-08-09_14-12-25

У вівторок, 9 серпня, протягом дня окупанти обстріляли прикордонні території Апостолівської і Широківської громад у Криворізькому районі. На щастя, без постраждалих, повідомляє Gorsovet.

Після вчорашніх обстрілів у Великій Костромці тривають роботи з відновлення електро- і газопостачання. Кількасот будинків поки що без газу, в оселях людей приблизно на десяти вулицях немає світла. Аварійні бригади роблять все можливе для ліквідації наслідків обстрілів, наскільки це дозволяє безпекова ситуація. В інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно, - запевнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За його даними, наразі ситуація на рубежах області повністю під контролем українських захисників.

Також Лукашук закликав мешканців Дніпропетровщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Російськи окупаційні війська - мстиві і підлі. Після сьогоднішньої новини про аеродром у Саках в тимчасово окупованому Криму ці нелюди можуть активізуватися з обстрілами. Тому бережіть себе і близьких, вірте в наші Збройні сили і пам‘ятайте, що Україна переможе. А окупантам слід забути про згубні звички. Наприклад, про напад на мирну державу, анексію територій і, звісно ж, про паління. Бо паління вбиває, - додав Лукашук.

Нагадаємо, сьогодні в Криму пролунали щонайменше сім вибухів. Це не на жарт перелякало відпочиваючих, які терміново почали залишати курорти Крима. Внаслідок вібухів на аеродромі в Криму, де базується авіаполк рф, є загиблий.