Мешканців Нікополя лякають листівками про загрозу ядерного вибуху

никополь

У вівторок, 9 серпня, у другій половині дня на вулицях Нікополя, який щодня окупанти накривають "Градами", з'явились листівки, в яких місцевих жителів попереджають про загрозу ядерного вибуху на Запорізькій АЕС. Невідомі описують, як буде виглядати вибух реактора та радять нікопольцям накривати голову мокрим рушником й їхати з міста, повідомляє Gorsovet з посиланням на голову Нікопольського району Євгена Євтушенка.

листовка

Довго думав - писати чи ні? З одного боку, це додатково сфокусує увагу людей на криво виготовленій, з граматичними помилками листівці.
З іншого, через анонімні акаунти та корисних ідіотів цей папірець вже потрапив з вулиць до мережі "Інтернет". У людей з'являється все більше питань і панічних настроїв, - написав у соцмережі Євтушенко.

За його словами, поява таких листівок у Нікополі - справа рук окупантів. Офіційні заклади та установи не будуть таким чином попереджати населення про загрозу. Вони будуть використовувати офіційні каналами сповіщення громадян.

Ви уявляєте, що будь-яка державна установа буде повідомляти людей про важливі події шляхом розкидання листівок на вулицях міста?
Окремо, звертаю вашу увагу на граматичні помилки та кострубатість. Так пише людина, яка не знає елементарних слів та правил побудови речень в українській мові.
Якщо не влада, то хто? Кому вигідно? Звісно, окупантам, які знаходяться на протилежному березі водосховища. Ці листівки не що інше як спроба посилити паніку серед місцевого населення.
Як треба реагувати на подібні вкиди? Ніяк, - додав голова району.

Єдине питання - хто допомагав розповсюджувати листівки окупантам, які знаходяться на протилежному від Нікополя березі Каховського водосховища?

листовка1

Нагадаємо, минулої ночі на Дніпропетровщині під ворожими обстрілами загинули більше 10 людей.