Мешканка Дніпра створила приватний притулок для тварин, що врятувалися від війни. Відео

тварини

У приватному притулку для кинутих бездомних тварин, який організувала у своєму домоволодіння дніпрянка Юлія, мешкає 14 кішок та 3 собаки. Всіх знайдених тварин дівчина виходжує, годує та лікує за свій кошт. На всі ці витрати необхідні великі гроші, які вона не завжди може знайти. 

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Наше Місто".

Коли почалась війна, було дуже багато покинутих тварин. І я не могла просто на це не звертати уваги. В інтернеті багато було оголошень що - ось є кошенятко яке покинули, а люди уїхали. Одне взяла, друге взяла, трете взяла… Дуже багато тварин було які просто бігали по вулиці і рились по смітникам. Багато було цуценят яких просто кинули десь, прив’язали до дерева і поїхали. Я не могла на це не реагувати", - каже власниця притулку.

На харчування та догляд за тваринами Юлія витрачає досить багато коштів. Але і дивитись на страждання цих милих та безневинних створіннь, вона просто так не може. Тому і продовжує таку свою волонтерську діяльність.

Щоб підтримати Юлію можна привезти корм для її тварин або забрати додому кошеня або цуценя. А також можна допомогти матеріально, відправив 

посильну суму на картку 5457082276077273. Цим ви дуже допоможете цій дівчині з великим серцем та її улюбленцям. Звертайтесь по телефону: 380932121441, або за цим ніков в Інстаграм: Sonina_mama_

Докладніше - в сюжеті:

Раніше ми повідомляли, Де у Дніпрі відновлено водо- та теплопостачання.

У Кривому Розі хлопчина підірвав гранату, щоб привернути увагу дівчат