Ми повинні воювати розумно. Як бійці бригади з Дніпропетровщини спостерігають за ворогом за допомогою цивільних дронів

бригад1

Завдяки точній роботі операторів дронів 93-ї бригади Холодний Яр з Дніпропетровщини військовим вдається втримувати позиції і не давати ворогу, сили якого переважають, прорватися в Бахмут і Соледар, повідомляє Gorsovet з посиланням на Washington Post.

Українські війська покладаються на спритнішу тактику, щоб протистояти у жорстокій битві. Вони спостерігають за позиціями противника за допомогою цивільних безпілотників, а новоспечені інженери експериментують зі спеціальною зброєю у лабораторіях, що розташовуються у покинутих будинках поблизу, - йдеться у матеріалі американських журналістів.

Оператор дрону-розвідника Влад керує роботою з переоснащення безпілотників, протитанкових мін та іншої зброї в 93-ї бригаді.

У росіян є солдати, зброя, все. Ми повинні бути розумними, - каже Влад.

На пункті управління оператор безпілотника дивився пряму трансляцію з позицій росіян. Солдати працювали швидко, скидаючи мінометні снаряди у ствол і випускаючи їх у небо. На кріслі оператора дрона хтось нашкрябав "директор". Зіщулившись на екран свого планшета він почекав секунду, потім кивнув, і вигуки захоплення прокотилися серед чоловіків. ЗСУ влучили в ціль.

бригадбригад3бригад2бригад4

Нагадаємо, десантник бригади з Дніпропетровщини збив ворожі літак та геликоптер.