"Ми сильніші за ворога": голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині на 13 день війни

photo_2022-03-08_09-56-23

Про ситуацію в області на 13 день війни розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. Про це повідмляємо, посилаючись на його ФБ сторінку.

Тринадцятий день війни добігає кінця.
Сьогодні провели нараду з керівниками депутатських фракцій стосовно комунікації з громадами. Кожен розуміє, що йому робити. В містах розгорнуто штаби оборони, люди працюють. До області їдуть українці з Харківщини, Донеччини. Всіх приймаємо, розселяємо, годуємо. Депутати допомагають з продуктами, ліками, житлом. Є одна згуртована команда, яка допомагає армії і людям. Команда, яка за Україну і з Україною до перемоги.
Стосовно сирен в області. Система будувалася в 60-70 роки минулого століття. І далеко не у всіх селах області. Саме тому було створено канали в месенджерах, які сповіщують населення про тривогу.
Тринадцятий день війни.
Нервовий, тривожний день.
Але в нас немає втрат.
В нас немає жертв.
В нас всі цілі і неушкоджені.
Сьогодні в районі Пологів, що на Запоріжжі, були бої. Звідти до нас в область і прилетіла ракета. Чому? Тому, що війна. Росія напала на Україну і тепер нищить наші міста. Але ми не здамося.
Зараз в області ситуація стабільна. Жодного «орка», жодного ворожого танку, артилерії. Збройні сили України міцно тримають кордони Дніпропетровщини і дають бій окупантам, які час від часу роблять спроби прорватися в регіон зі сторони Запоріжжя. Але в них нічого не виходить. Бо наші ЗСУ - сильніші, міцніші і знають, за що воюють. На відміну від «заблукавших солдатів, які поїхали на навчання, втім не знали, куди саме».
Всім мирної ночі.
Ми сильніші за ворога", - наголосив Лукашук.

Раніше ми повідомляли, Мэр Днепра об объединении ради победы над оккупантом.

Українські військові виявили диверсантів з купою доказів (ФОТО).