Минулої ночі у Дніпрі згоріли п'ять легковиків. Подробиці

маш

У ніч на понеділок, 5 грудня, до Служби порятунку "101" тричі надходили повідомлення про займання легкових автомобілів, повідомляє Gorsovet.

За даними надзвичайників, близько 03:44 зайнялись легковики, які перебували на тимчасовій зупинці біля багатоповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Суворова Чечелівського району Дніпра.

Прибувши на місце, дніпровські вогнеборці встановили, що спочатку загорівся автомобіль «Nissan Leaf». Та полум’я дісталось і поруч розташованих автівок, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

Загалом, від вогню постраждало 4 легкових автомобіля, а саме:

  • знищено багажний відсік та пошкоджено салон автомобіля Mitsubishi ASX;
  • знищено багажний відсік та салон легковика ВАЗ-2101;  
  • знищено моторний відсік та пошкоджено салон Renault Megan;  
  • знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля Nissan Leaf.

Пожежу локалізовано о 04:01 та ліквідовано о 04:19.

Повідомлення про займання автотранспорту о 04:37 отримали вогнеборці міста Перещепине Новомосковського району. Загорівся легковик ВАЗ-2106, який був розташований поруч із приватним будинком. Вогнем пошкоджено салон, моторний відсік та колеса автотранспорту на площі 4 кв.м.

маш2

О 06:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання автомобіля на вулиці Солончаковій Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро.

Прибувши за викликом, рятувальники обласного центру встановили, що на подвір’ї приватного домоволодіння зайнявся легковий автомобіль Fiat Doblo. Пожежу було ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем пошкоджено моторний відсік легковика на площі 2 кв. м. Загиблих та постраждалих внаслідок пожеж немає, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

маш1

Нагадаємо, поліція показала фото з місця ракетного удару у Кривому Розі.