Мобілізація значно наблизила кінець режиму путіна - голова штабу тероборони Дніпра

корбан

Голова штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан проаналізував відчайдушні кроки путіна щодо мобілізації в рф і припустив, що має в цій ситуації робити Україна.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на Facebook-сторінку Геннадія Корбана.

Він впевнений, що так звана мобілізація, - "це жест розпачу і натомість провалів останніх тижнів".

2) воювати росіяни не хочуть (усі охочі вже на фронті чи утилізовані), мобілізація йде на користь там, де справжня «народна війна», а де агресія на чужій території невідомо за що – роздана зброя повернеться проти влади, як це було в Російській імперії 1-ї Світової;
3) мобілізація значно наблизила кінець режиму путіна, завдаючи сильних незручностей і населенню, і групам еліт (тобто ведучи до їхнього розколу);
4) демотивоване "м'ясо" надійде на фронт не раніше, ніж через місяць;
5) чим більше міст і сіл за цей час звільнить Україна, тим більше зневіри буде у солдатів та еліт ворога, тим більше впевненості в іншому світі, що Україна скоро переможе – і більше підтримки", - впевнений Корбан.

Як підсумок, що робити Україні. Голова штабу тероборони Дніпра радить обов'язково звернутися до мешканців усіх окупованих територій, щоб чекали на швидке звільнення.

А також продовжувати контрнаступ, не втрачаючи темпів і не зупиняючись, посилювати тиск на фронті та міжнародний тиск, вимагати санкцій за «референдуми».

Продовжувати будувати оборонні споруди, зокрема на звільнених територіях. Покращувати військово цивільну логістику та використовувати технологічні переваги такі як старлінк та легкі дрони.

Ворог має зустріти перший сніг, прибуття на фронт могілізованих (мобілізованих - ред.) та нафтове ембарго ЄС у стані відступу, поглиблення ізоляції та початку бунтів у середині країни", - пояснив Корбан.

Раніше ми повідомляли, Ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю.

На Дніпропетровщині переселенець випав з вікна.

Звуки стрілянини будуть чутні сьогодні на Дніпропетровщині: подробиці.